SAVRŠENO ISKORIŠĆEN PROSTOR

Stanove odlikuje izuzetna funkcionalnost, komotni dnevni boravci i odvojeni spavaći blokovi koji pružaju osećaj privatnosti i udobnosti. Svi stanovi su odlično osvetljeni, a sama lokacija pruža udoban život usklađen sa modernim životom Zemuna. Prilikom projektovanja primenjena je maksimalna optimizacija kvadrature, strukture i funkcionalnosti.

Moderna novogradnja, odlična lokacija, kao i savremeni koncept stanovanja su razlozi da upravo na ovoj lokaciji bude Vaš novi dom. Upoznajte objekat Avenue 100 i izaberite najbolje nekretnine u Zemunu.

PAMETAN STAN ZA PAMETAN I MUDAR IZBOR

Projekat Avenue 100 omogućava svojim stanarima kontrolu kompletnog doma, na dodir prsta. Putem aplikacije za mobilne telefone ili tablet uređaje moguće je kontrolisati i upravljati svim uređajima koji su povezani u sistem pametnog stana, bez obzira gde se korisnik nalazi.

Kompletno upravljanje rasvetom. Ukoliko ste zaboravili da isključite svetlo, želite da dimujete, sve to možete učiniti putem vašeg mobilnog telefona. Upravljanje roletnama. Podesite da se vaše roletne spuste ili podignu u zavisnosti od vremenskih uslova i ako niste u svom domu. Upravljanje temperaturom. Podesite željenu temperaturu ako ste zaboravili ili niste u svom stanu.

2022. © Sva prava zadržana. CaraDusana. Izrada sajta - Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.